Wednesday, June 06, 2012

Nguyen Ngoc Ngan Addressed Quoc Khanh's Accusation

It has been 20 years working with Thuy Nga's Paris by Night for emcee Nguyen Ngoc Ngan who is a household name and is famous for his advertisement for V247. Watch this candid interview with VietFaceTV. Nguyen Ngoc Ngan also addressed the issue of Quoc Khanh accused the emcee of not letting him performed two songs at a show (part 3). Let me know what you think.

 

31 comments:

Anonymous said...

Be ware Nguyen ngoc Ngan contact with VC sponsor for this show!

Anonymous said...

In response to this anonymous person," A person who is genuine shall not beware!" I totally respect of how Mr.Ngan handled the accusation, and I truly believe that SBTN & Quoc Khanh owes Mr.Ngan an apology. Con nguoi ai ma co su hieu biet thi se o bao gio co y nghi xau nhu vay chi co nhung nguoi thieu hoc va thieu tu tin o ban than thi moi noi ra duoc nhung thu do.

reader 1 said...

sighs people are a bunch of haters. they want to put the vietnamese community against NNN.

Anonymous said...

Thất vọng với ca sĩ Quốc Khanh, đài truyền hình SBTN và trung tâm Asia qua việc nói xấu vu khống cho MC Nguyễn Ngọc Ngạn. Từ nay trở đi tôi sẽ tẩy chay ca sĩ Quốc Khanh, đài truyền hình SBTN và trung tâm Asia.

Anonymous said...

It's just another way for Quoc Khanh to get further up Truc Ho's ass and climb up the ladder in Trung Tam Asia

Phong Nguyen said...

Dẫu biết rằng nghề nào cũng có sự cạnh tranh, nhưng cạnh tranh bằng cách đi nói xấu bịa chuyện vu khống cho người khác như ca sĩ Quốc Khanh và đài truyền hình STBN cũng như trung tâm Asia nói xấu vu khống cho ông MC Nguyễn Ngọc Ngạn thì thiệt là khốn nạn và bỉ ổi vô cùng. Tẩy chay ca sĩ Quốc Khanh, tẩy chay đài truyền hình SBTN, tẩy chay trung tâm ca nhạc Asia.

Anonymous said...

Chưa biết ai vu khống ai hay nói xấu ai? Chưa thấy Quoc Khanh và Truc Ho nói xấu NNN trên mạng, mà chỉ thấy NNN nói xấu QK và TH ở đây thôi. At least TH và QK còn làm được một cái gì cho Việt Khang và những người yêu nước ở VN, còn NNN đã làm được gì? Hay chỉ lo mưu lợi cho bản thân mình và play safe thôi? Chưa bao giờ nghe NNN nói một câu chống cộng rõ ràng hoàn toàn. Có giỏi thì hãy đứng lên ra mặt chống đối sự bất công và đàn áp của đảng CS ở VN đối với người yêu nước đi. Hay là ganh ghét với TH và QK đang được đồng bào hải ngoại ủng hộ vì lòng yêu nước và sự đấu tranh mà lên tiếng bôi nhọ QK và TH? Do you any shame left, NNN? Don't call yourself 'nhà giáo' vì ông không có đủ tư cách làm một nhà giáo.

Anonymous said...

Tôi không nghĩ la QK bịa chuyện vu khống. Tôi nghĩ NNN cố tình đẩy 2 bài hát yêu nước ra sau để QK và DN bị chìm đi (vì lòng ganh ghét?), rồi mượn cớ này có kia bào chữa cho hành động của mịnh. VN có câu "Hữu xạ tự nhiên hương". Người có lòng tốt thật sự thì không cần biện bạch hay nói lý do này kia, người khác cũng sẽ thấy được tấm lòng thành của mình. Còn ở đây NNN không cho nguoi ta có cảm nghĩ là ông thật sự có lòng tốt như vậy, qua những gì NNN đã nói và đã làm. Nếu NNN có ý tốt thì phải làm theo nguyện vọng của người khác chứ, tại sao lại làm theo ý mỉnh?

Kevin Tran said...

Thiệt mắc cười cho fans của Quốc Khanh và của Asia vô đây bào chữa cho Quốc Khanh và Asia và chụp mũ vu khống cho ông Ngạn là vì ganh ghét nên dìm hàng Quốc Khanh và Đan Nguyên quá à. Nếu ông Ngạn muốn dìm hàng thì ông Ngạn không có giới thiệu tiết mục hát hai bài hát đó của Quốc Khanh và Đan Nguyên một cách trịnh trọng như vậy. Nên nhớ nếu ông Ngạn muốn dìm hàng Quốc Khanh và Đan Nguyên thì ông Ngạn chỉ giới thiệu tiết mục đó qua loa chứ không có giới thiệu một cách trịnh trọng như vậy. Còn việc sắp sếp cho tiết mục này hát sau là quyết định của cả ban tổ chức cái show ca nhạc đó. Một mình ông Ngạn cũng không quyết định được, ông Ngạn chỉ là một MC được mướn để làm MC cho cái show ca nhạc này thôi chứ ông Ngạn không phải là chủ bầu show của cái show này. Còn nói ông Ngạn chưa bao giờ nói một câu chống cộng rõ ràng thì làm ơn coi lại những phần MC của ông Ngạn trong những cuốn PBN làm về chủ đề chính trị đi nhé rồi hãy mở miệng ra nói người ta là chưa bao giờ nói một câu chống cộng rõ ràng nào. Còn chuyện cho rằng " hữu xạ tự nhiên hương '' người tốt thì không cần biện bạch để chỉ trích ông Ngạn là biện bạch lên tiếng này nọ thấy mắc cuời quá à. Ông Ngạn bị người ta bịa chuyện vu khống nói xấu thì ông ta có quyền biện bạch lên tiếng nói lại. Không lẽ bị người ta bịa chuyện vu khống nói xấu cho mình mà mình không có quyền lên tiếng nói lại sao? Quyền biện bạch lên tiếng khi mình bị người ta bịa chuyện nói xấu vu khống cho mình là một quyền chính đáng, không lên tiếng để người khác tưởng rằng những chuyện mà người ta bịa chuyện vu khống nói xấu mình là có thiệt hả? Thật mắc cười cho cái lập luận cùa fans của Quốc Khanh và Asia.

Anonymous said...

Kevin Tran, with all due respect, you are obviously NNN's fans and you are blindsided. You refused to see the matter objectively. First of all, NNN said in this interview that he arranged for Y Lan to sing first and put QK & DN later. It's his choice, not the organizer's choice. Second, of course he had to say something good to introduce the song, otherwise it would be too obvious that he tried NOT to promote the song, and also to calm down the controversy that he is pro-Viet Cong. Nobody said he is "Thân Cộng". He is just too clever and so far have not shown that he actively pursuit any good cause. Did he do anything to actively fight for the human right violations in VN? People don't criticize him for no reason. I am not QK's or Asia's fans, but I can see that they actively fought for human right violations in VN, which set good examples for Vietnamese people, young and old, oversea as well as in VN. It took courage to do those things, and that's why they are admired so much by the Vietnamese community oversea, and also by patriots in VN. Why didn't NNN say anything about all the feedback, comments and letters from young and old people that gave their opinions on what he said in the "arranged" interview? Because he knew he blew it by showing his arrogance side and disrespect for Vietnamese community oversea. I used to like NNN until I watched him on that interview. In summary, I look at what people do, NOT what they say!

Anonymous said...

Trúc Hồ, Quốc Khanh & the Asia team has over 150,000 people who backed up their cause. How many does Nguyễn Ngọc Ngạn have? Wait a minute, does he have any cause?

Anonymous said...

Yes, NNN has one cause: make money and be safe (from Viet Cong), which is OK, just don’t be a hypocrite!

Anonymous said...

Yes, NNN has one cause: make money and be safe (from Viet Cong), which is OK, just don’t be a hypocrite!

Anonymous said...

Sẽ không bao giờ mua bất cứ một CD nào của Quốc Khanh nữa và cũng không bao giờ đi coi một show ca nhạc nào có mặt của him. Sẽ không bao giờ mua bất cứ một DVD hay một CD nào nữa của Asia. Sẽ không bao giờ đi coi một show ca nhạc nào nữa của Asia. Tôi sẽ cắt không coi đài truyền hình SBTN nữa. Bye bye luôn Quốc Khanh, Asia và đài truyền hình SBTN.

Anonymous said...

Asia và SBTN lúc này có nhiều scandal quá nhỉ? Mới gần đây cái vụ scandal cuộc thi Giọng Ca Vàng bị thí sinh trong cuộc thi này complain này nọ, bây giờ tới chuyện bị Nguyễn Ngọc Ngạn complain. Ôi đúng là Asia và SBTN chẳng ra cái giống quái gì.

Phong USA said...

Tôi cũng vậy bye bye luôn Quốc Khanh, bye bye luôn Asia, bye bye luôn STBN. Không nghe, không coi, không mua bất kỳ một cái gì của Quốc Khanh,Asia và SBTN.

Anonymous said...

The person that is trying to talk down on, Kevin Tran, needs to quit talking like your educated and big, and so Vietnamese. Who the fuck are you to say shit about people supporting NNN, I could say the same things about you and who your kiss assing to. You make it sound like people in Vietnam are living in misery and have no human rights......are you really that stupid where you don't realize, there are poor, starving, dying, suffering people everywhere, not just Vietnam. You act like you so so big and compassionate about your "people" where you don't see your just splitting and spitting on Vietnam and it's people. Think for a moment if there are 100 people who are Vietnamese, I 'm sure there has to be a % of people who are poor, low, mistreated, and many more kinds of situations and conditions. U don't think these things could exist in America or anywhere else. Vietnam people gets to go home and take an afternoon nap-eat-everyday from work, do you or me? Mr. NNN actions can be validated by those 1,600 people but can Asia find one person of the 1,600 people, say he did do something WRONG? Actions speaks for itself like you said. Also those 140,000 people can say Asia and themselves wants human rights for Vietnam, why not other countries too, is it cuz they not Viet? And beside telling the world about how heroic they are, have the 140,000 make any differences or change? Anonymous hating on KT, you are not well taught or rooted enough on being Vietnamese because NNN is HUGE in VIetnam, he is a very famous author/poet and well known for his ghost stories. THe young, old, poor, rich, educated, uneducated, and people from all walks of life knows and admired him, beside for his talents, for his realness and humble ways of characters. He say what is, does not need support or recognitions, and treat all equal and all as VIetnamese. He is many things and more, on tv, radio, newspaper, etc..bigger than Paris by Night. The gov't hates him but why do the people love him? I now all this cuz I live in America and went to Vietnam and saw how people live for real, not how I think or people say. Don't look at others' actions because the intentions and motives are the hidden agenda. Actions without results are like bullshit moves, just like talk with no actions is just bullshit. So support who you want but don't disrespect others without knowing the real truth. So is NNN as bad as you think and who is bigger, if you want to measure by your standards, 140,00 or 80% of Vietnam and that doesn't include the Vietnamese overseas. And he must be the shit if the gov't or like you said the "communist ", even they can't touch him, not because they can't, it's because the people of Vietnam(love) won't let them.
You never hear about these thing in US because NNN
doesn't need yours or mine or anyones recognition or pacification. He doesn't need people to see and kiss his ass. Not like all these childish ass men who wants to act like heros but need supports and oks from the gov't, makes no sense.

Anonymous said...

To the sweater and cursor:
Educated people can express themselves without swearing and cursing. You are exactly the uneducated and low-class ones on the internet NNN tried to condemn. You are the GARGABE that NNN mentioned. Maybe you guys just have double standard? Only NNN’s fans can have the”privilege” of swearing, and NOT considered GARBAGE? NNN, you should kick him out of your fan club if you want to stick to your rules.

Anonymous said...

To Mr. Swear and Curse (Somehow I think this is Mr Kevin Tran):
Are you capable of saying something without swearing? Some people (uneducated and low self-confident) think they can itimidate people when they swear.I did not read anything you wrote after I saw the F word. Why should I let the GARBAGE bothers me, just like NNN said? NNN did not read the Internet because he thinks it's full of GARBAGE like this. You should not set BAD examples for young people, just like NNN, your hero, said.

Anonymous said...

I never heard Truc Ho and Quoc Khanh bad-mouthed NNN on an interview on the internet about this subject, but here NNN effectively bad-mouthed them, so talking about who accused who? Neither have I read about Asia and QK's fans say they will not buy Paris BN because of what NNN did to QK & DN, so who is being one-sided,childish and narrow-minded here?

Anonymous said...

You are so so so funny, the I am too high class to cuss and swear, and if you think your too good that type of actions, why you even waste your time to write back. One word fuck and you make it sound like it's the end of the world. Get over yourself, you better be glad I didn't tell you to go fuck off, oh wait I am telling you that. Being honest is better than being fake and full of pretense, you wanna say all these stuff and when I tell you like it is, you try to defend yourself by saying cussing is low. There are many types of low, and GARBAGE, if facts is garbage than I guess I am garbage too. BUt at least I can admit and know what type of person I am. NOt an ass kissing, no fact talking, bullshit walking, and straight dumb. NNN is my hero and.....Don't worry about me setting a good example because children shouldn't on here and if they are....? Fight back with facts and truth, baby words, are just a loser's cry. Be educated and high class, like you said you are, defend your "truth" with evidence. You don't go to court complaining about how people cuss and win, right? You wanna be big act grown. And is soo said to think your so high class that you don't cuss, only low people like me do, right?

Anonymous said...

Oh, and if I am Kevin Tran, you must be Aisa , Quoc Khanh, or Asia is paying you to be on here. I am garbage, so go find something better to do, and find smarter losers to defend your cause. Don't you guys have a show to prepare for, on how you can win human rights and bringing down the communist.

Anonymous said...

Làm văn nghệ tranh đấu cho vi phạm nhân quyền và đàn áp bất công tại VN còn tốt gấp vạn lần hơn nhận đồng tiền dơ bẩn của bọn quan thầy Việt Cộng tham nhũng bán nước hại dân để trình diễn cho bọn chúng xem. Hoan hô và cám ơn Trúc Hồ cùng the Asia team đã dám đứng lên mở màn cho cuộc đấu tranh này!

Anonymous said...

I love to see Vietnamese try to kill vietnamese - love it. Go on all people - fight!!!!!! Oh, fuck - I am a Vietnamese.

Life is short - so if you think Viet Cong is bad, then please try to BOMB and shoot them to dead. you might be killed but we will remember you. Music is meant to make people happy and remind people about moments of life. Fucking people use music for shits like Cong San, Chong Cong... No if it has this kind of power, then why Viet Cong still there

Anonymous said...

Viet Cong is still there because of negative people like you, who want to put their head in the sand, focus on themselves and turn their back on everything else !!! And please, music is a way to express how people feel, it can be sad, it can be happy, it can depress people or motivate them, it can be anything. It does not have to be happy all the time.

Anonymous said...

Music is very powerful since it can really lift up someone's spirit, or empower people. Have you ever heard such songs or experienced the power of music??

Anonymous said...

I guess not!!!

Anonymous said...

Quoc Khanh, stop it!!!! You are confuse, music is not life, life is music. Music entertain not feed hungry people. You need to realize without musicians the world will still spin and people will still live.

Anonymous said...

...and what a boring world it is! Yes, without love, passion and compassion, people can still live. and so does animal... But what set human apart from animal is the ability to express ourselves in music, and only those with compassion can feel the the passion from music written by others. Don't make false assumption when you don't know. I am not Quoc Khanh. He and Asia have nothing to do with this, Why do you keep on bringing him up? Can't get him out of your mind?

Anonymous said...

10 years pass - no one ever cares. Do not pretend that you care - fuck all of you do something to kill Cong San, pleaseeeeeeeeeee.

Hahah I just lost 30s of my time to fucking care you all of you. Vietnamses are so crazy - I am Chinese :)

Anonymous said...

Hey Chinese (if you really are), you are not welcomed here with that kind of language. It does not matter what you think about Vietnamese people, but at least they are not infamous for invading other countries lately, violate international water treaties . They don't have a bad reputation like China all over the world for stealing intellectual properties, for making harmful products that can kill people. So lay off, and be respectful to the Vietnamese people. If you are not Chinese, then you are a shame to the Vietnamese people, quit talking like "đồ mất dậy". Who cares if you care or not! If you can't do anything besides whining then just keep quiet and do not talk down on those who care, since you can never understand nor get to that level.